Snipernr1 Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Witam. Pytanie techniczne. Zużył mi się gumowy zderzak w głowicy cylindra Przeleciałem po sklepach nic ciekawego nie znalazłem. Czy ktoś z Was , dorabiał, może montował coś innego a może ja słabo szukałem. Kupić zwykły i rzeźbić ? Czekam na propozycje. Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
-=speedy=- Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Można spokojnie wykonać go samemu najlepiej z czerwonego silikonu. Ja przeważnie robie je samemu ze wspomnianego silikonu przy przerabianio zwykłych głowic cylindra na głowice do zestawu wyciszonego. Quote Link to post Share on other sites
Robciok Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Podczepię się do tematu jako, że mam pytanie dot. głowicy cylindra oraz głowicy tłoka BU, guardera. Czy dobra będzie szczelność z cylindrem BU od CA, tych dwóch elementów? Quote Link to post Share on other sites
-=speedy=- Posted April 1, 2013 Report Share Posted April 1, 2013 szczelność głowicy cylindra z cylindrem będzie dobra. W razie czego pod oringi na głowicy cylindra można podłożyć teflon, a oring na głowicy tłoka można naciągnąć na cylinder i podgrzać, wtedy szczelność była by wzorowa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts