Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Hej

Planuje zakup KJW Hi Capa 06 i nie wiem do jakiej kabury będzie replika pasować.

​Najlepiej gdyby była na panelu udowym, najlepiej w stylu serpy bądź ewentualnie safari. Mowie "najlepiej" bo jeśli będzie potrzeba to pomysł zmienię.

Z góry dzięki.

Wiem Wiem, widziałem już chyba wszystkie filmy na YT z tą repliką i szczerze nie widzę żeby była jakoś duuużooo większa, z tego co widziałem to jest max 1,5 cm dłuższa od zwykłej 1911.. muszę powiedzieć że nieprzeciętnie mi się podoba, chce coś mniej spotykanego niż tylko glocki i beretki ;/

cały czas się zastanawiam czy ta kabura którą wysłałeś to jest dokładnie a z filmu na YT ? wygląda podobnie..

Znalazłem tego posta, po tym jak odpisałem na PW.

W skrócie: szukaj pod hasłem SVI 6" LDC Long Dust Cover

Bladetech produkuje również do tych pistoletów kabury również na panelu udowym (thigh rig - trzeba zaznaczyć przy zamówieniu). Tylko nie wiem jak z wysyłką, możesz się zapytać w asgshop.com.pl czy by zamówili.

Oczywiście wyposażasz się do lasu, bo jeśli chciałbyś kiedyś IPSC strzelać, to ani pistolet ani kabura na udzie nie nadaje się.