BragA Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Hej Planuje zakup KJW Hi Capa 06 i nie wiem do jakiej kabury będzie replika pasować. Najlepiej gdyby była na panelu udowym, najlepiej w stylu serpy bądź ewentualnie safari. Mowie "najlepiej" bo jeśli będzie potrzeba to pomysł zmienię. Z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
BragA Posted March 13, 2013 Author Report Share Posted March 13, 2013 Dla osób które nie kojarzą tej repliki, fotka poniżej, jak tak się nie odzywacie to coś mi się wydaję, że pozostaje uniwersalna kabura :/ Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Nie spotkałem się z SERPą ani Safarilandem (a przynajmniej ich kopiami) do tej repliki. Pozostaje Ci jakaś materiałówka lub kydexowy custom. Quote Link to post Share on other sites
BragA Posted March 13, 2013 Author Report Share Posted March 13, 2013 znalazłem taką serpe ale nigdzie autor nie podaje co to za kabura :/ Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Hmmm... ciekawostka. https://www.007airsoft.com/product.php?cat=11&sub=48&view=496 Cena trochę wysoka jak na ACM :wink: Quote Link to post Share on other sites
BragA Posted March 13, 2013 Author Report Share Posted March 13, 2013 Dzięki Pietracha, cena fakt wysoka jak na chińczyka ale właśnie tego szukałem wielkie dzięki za pomoc, chociaż muszę powiedzieć że wersja tej repliki jest strasznie duża jak tak na kaburę patrze ... ;) Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 No do najmniejszych nie należy :P Tu masz filmik z repliką w czyichś rękach, dla porównania: http://shop.ehobbyasia.com/pistols-gbb-smgs/kj-works/kj-works-hi-capa-6inch-kp-06-gbb-pistol-gas-version-black.html Są na rynku mniejsze i, moim zdaniem, zgrabniejsze repliki :) Quote Link to post Share on other sites
BragA Posted March 13, 2013 Author Report Share Posted March 13, 2013 Wiem Wiem, widziałem już chyba wszystkie filmy na YT z tą repliką i szczerze nie widzę żeby była jakoś duuużooo większa, z tego co widziałem to jest max 1,5 cm dłuższa od zwykłej 1911.. muszę powiedzieć że nieprzeciętnie mi się podoba, chce coś mniej spotykanego niż tylko glocki i beretki ;/ Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 (edited) .. muszę powiedzieć że nieprzeciętnie mi się podoba... I to jest najważniejsze. chce coś mniej spotykanego niż tylko glocki i beretki ;/ Dlatego mam Colta MEU i SigSauera P226R :P Edited March 13, 2013 by Pietracha Quote Link to post Share on other sites
BragA Posted March 14, 2013 Author Report Share Posted March 14, 2013 cały czas się zastanawiam czy ta kabura którą wysłałeś to jest dokładnie a z filmu na YT ? wygląda podobnie.. Quote Link to post Share on other sites
ptuk Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 cały czas się zastanawiam czy ta kabura którą wysłałeś to jest dokładnie a z filmu na YT ? wygląda podobnie.. Znalazłem tego posta, po tym jak odpisałem na PW. W skrócie: szukaj pod hasłem SVI 6" LDC Long Dust Cover Bladetech produkuje również do tych pistoletów kabury również na panelu udowym (thigh rig - trzeba zaznaczyć przy zamówieniu). Tylko nie wiem jak z wysyłką, możesz się zapytać w asgshop.com.pl czy by zamówili. Oczywiście wyposażasz się do lasu, bo jeśli chciałbyś kiedyś IPSC strzelać, to ani pistolet ani kabura na udzie nie nadaje się. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts