BragA Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Hej, widziałem że temat tak naprawdę nie był specjalnie poruszany (topic o tym samym tytule tak naprawdę mówił o 5.1). Chciałem się zapytać bo poważnie myślę o zakupie tej repliki, czy nie jest naprawdę już za duża? Chciałem boczniaka ale innego niz glocki i beretki. Wszyscy mówią że jest duża ale z tego co porównałem to to jest tylko 3cm różnicy pomiędzy zwykłą 1911... Ktoś ma, używał ? można zabrać ja w teren (lasek i cqb) ? Dzięki ! poniżej fota Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Już sama 5,1 od KJW wg mnie jest dość dużym i ciężkim pistoletem. Nie wydaje mi się żeby sprawdził się jako alternatywa dla Glocka bo to inny typ. To wersja typowo pod strzelanie tarczowe, do dynamicznego strzelania jak ktoś lubi na siłę to czemu nie. Ale sądzę, że znalazłyby się repliki wygodniejsze i nieopatrzone jak Colty, Beretty i Glocki... Np CZ, FN5-7 Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Albo USP czy HK.45. Quote Link to post Share on other sites
Pablo W-ch Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Jak kumasz angielski to tu masz filmik jak koleś opisuje tą replikę. Oprócz opisu pokazuje jeszcze test celności z dwóch odległości. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts