Larvell Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Witam wszystkich na forum ! Jestem tutaj nowy. Na początku mogę powiedzieć, że mam 16 lat Ogromny zapał do ASG oraz 172 cm wzrostu ( napisałem to, w razie czego, gdyby broń mogła mnie "przerosnąć" ;d). Piszę do Was ponieważ chciałbym dowiedzieć się co nie co o replice broni G3 ze sklepu taiwanguns (dokładnie ten ~~> http://www.taiwangun...g/jg102-jg.html :icon_biggrin: ). Chciałbym się dowiedzieć czy broń ta jest dobra dla początkującego, wytrzymała, tania do tuningu (jeśli takowy jest możliwy). P.S Wybrałem to miejsce tj. bronie klasy II ponieważ wydawał mi się najodpowiedniejszy. Jeśli jednak nie powinien być tutaj, to bardzo przepraszam. Chciałbym też zaznaczyć, że przeglądałem forum i nie znalazłem tematu o tej broni ^_^, Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuję i pozdrawiam. ;-) Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 Kup G36 JG, realistyczniejszy bo ostry też jest z tworzyw sztucznych, ergonomiczniejszy, no i magi pasuja do standardowych ładownic. Ewentualnie zapoluj na nieprodukowaną CM.003. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 (edited) ... Ten i wiele innych tematów o tej replice znajdziesz wpisując w googlach "g3 jg wmasg" Krótko mówiąc.Replika fajna.Miałem 2 giety i były spoko.JG też w łapach miałem. Dla świeżaka replika jak najbardziej OK!.Jedyne co to uważaj na kolbę,bo lubi pękać niedaleko za jej obsadą.Poksyliną i prętami idzie ją wzmocnić. Kup G36 JG, realistyczniejszy bo ostry też jest z tworzyw sztucznych, ergonomiczniejszy, no i magi pasuja do standardowych ładownic. Ewentualnie zapoluj na nieprodukowaną CM.003. Pozdrawiam G36 JG to gówno.Skończył się czas starych dobrych giet od JG.Ich nowe serie są awaryjnie,kijowo złożone,a spasowanie gearboxa to porażka.Ostatnio udało mi się nawet kolbę rozpołowić ha ha.Jedyną zaletą tej repliki to gb v3,który i tak jest lipny. Mały przykład. Kolegi 4 czy 5 letni JG g36 po przebiegu 60 tysięcy kulek miał nadal 350 fps. Poleciał na serwis,w specu tylko trochę tłok przypiłowali,wsadzili sp120 i jest 460 fps na stocku!!!. 2 Kolega kupił niecały rok temu również gietę. Po wystrzeleniu 10 tysięcy kulek,styki spalone,i piękne 240 fps. Jeżeli szukasz alternatywy,to w tej cenie jedynie kałachy cymy,lub boyi(nieco droższe). Edited March 15, 2013 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
Larvell Posted March 16, 2013 Author Report Share Posted March 16, 2013 A jeśli chodzi o dostępność części do tej repliki ? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Jeżeli chodzi o części gearboxa to jest ich pod dostatkiem.Części zewnętrzne też idzie dorwać stosunkowo łatwko. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts