Suchy147 Posted March 15, 2013 Report Share Posted March 15, 2013 (edited) Niedawno paru znajomych zaraziło mnie airosftem, ale do rzeczy. Z racji tego że jestem wielkim fanem serii Resident Evil wpadłem na pomysł by stworzyć mundur stylizowany na jednej z organizacji a mianowicie BSAA, wybór padł na mundur Chrisa Redfield'a podczas walk w Europie Wschodniej + koszulka z operacji w Lanshiang w Chinach, ale z racji tego że nie wiem zbytnio jaki to może być sprzęt wy mi pomożecie? Mundur w grze prezentuje sie tak: Edited March 15, 2013 by Suchy147 Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 No zaraz. Skoro chcesz się wystylizować, to kup po prostu jakiś najbardziej zbliżony twoim zdaniem wizualnie ciuch. Sam sobie chyba zdajesz sprawę, że kropka w kropkę takiego nie kupisz? Quote Link to post Share on other sites
Ombre Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Poszukaj po sklepach ubrań zbliżonych jak najbardziej do tych, które nosi ten typek i będziesz miał odwzorowany mundur. Proponuję zacząć od produktów Helikona, bo z tego co wiem sporo takich bojowych spodni, kurtek itp produkują w jednym kolorze Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 16, 2013 Report Share Posted March 16, 2013 Teraz coś mi się nasunęło - szukaj ciuchów w kolorze Mass Grey, tutaj przykładowa bluza combat: http://www.ebay.com/itm/NAVY-SEAL-NSW-DEVGRU-MASS-GREY-UNDERWAY-COMBAT-SHIRT-BLUEWATER-DEFENSE-SZ-MR-NEW-/251115508463? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts