kaneda Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Szukam mozliwosci zakupienia butow (jak w temacie), niestety MIlitary.pl moga je miec dopiero w polowie wakacji. Probowalem sciagnac bezposrednio z USA ale cena wysylki jest niemal dwukrotnie wieksza niz cena samych butow. Moze ktos ma zbedna pare, albo mozliwosc kupna gdzies gdzie mi nie udalo sie dotrzec, bylbym bardzo wdzieczny za info. I jesli ktos z Was je ma to prosze o opinie jak sie je uzytkuje. pozdr. Quote Link to post Share on other sites
Pesus the Hunter Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Orginal SWATy nie nadają się do biegania. Ja kupiłem Wojasy i jestem z nich bardzo zadowolony :D Quote Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Orginal SWATy nie nadają się do biegania. ... Miałeś model Air Trainer, że wystawiasz taką opinię ??? Jeśli faktycznie je nosiłeś to bardzo chętnie poznam Twoją opinię na ten temat bo sam jestem zainteresowany tym modelem. Quote Link to post Share on other sites
kaneda Posted May 30, 2005 Author Report Share Posted May 30, 2005 dokladnie, chodzi mi tylko o model Air Trainer. Do "normalnego" poruszania sie mam Magnumy. Quote Link to post Share on other sites
Drako Posted May 30, 2005 Report Share Posted May 30, 2005 Zapewniam ze SWATy sie nadaja do biegania (posiadam Classicach) a poniewaz Trainery sa obuwiem o charakterystyce sportowej zapewne bedzie sie w nich biegac/chodzic lepiej niz w wysokich classicach. Tak wogole ta dyskusja jest nie na temat i mam nadzieje ze moderatorzy zrobia tu porzadek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts