Kow@l Posted March 17, 2013 Report Share Posted March 17, 2013 Witam braci graczy. Wiem, że jest to dział komputerowy, ale konsole też powinny mieć swoje miejsce, więc ucieszyłbym się, gdyby moderatorzy nie usunęli od razu tematu. A więc. Szukam ludzi, którzy chcieliby ponapierdzielać się wieczorami po pracy/szkole itp, ale na konsoli. Szukam ludzi, którzy grają już trochę lub szybko się uczą ;D. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to mój nick w psn to Klusek47. Proszę o kontakt tam lub tutaj na priv ;)) Quote Link to post Share on other sites
mg79 Posted March 18, 2013 Report Share Posted March 18, 2013 W co pykasz? Ja gram w BF3, ale tylko w trybie bitwa pancerna, bo granie padem w strzelankę to dla mnie porażka. Mój nick na PSN to G-A-P-A-1-2-3 . Quote Link to post Share on other sites
Kow@l Posted March 18, 2013 Author Report Share Posted March 18, 2013 No ja nie posiadam premium niestety ;( więc zostają mi tryby podboju, szturmu i mistrza broni ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts