Treaty Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Siemka , a więc tka ja kw temacie kupiłem niedawno ak 47 firma Army jest to moja pierwsza replika więc jestem zielony , w każdym bądź razie chciałem ją wypróbować i odkryłem że nie chce strzelać w normalnej pozycji , ale strzela normalnie gdy się ją odwróci do góry nogami , co może być problemem i jak można to naprawić ? Używam kulek gunfire rockets 0,20 z góry dzięki za odpowiedź ;) Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Kupiłeś wersję na rynek Australijski - to dlatego :teethh: Quote Link to post Share on other sites
Potfurr Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Sprawdź czy magazynek podaje tj nakręć jeżeli to jest hi-cap i zwolnij zapadkę trzymającą kulki. Quote Link to post Share on other sites
zureekk01 Posted March 21, 2013 Report Share Posted March 21, 2013 Jeśli masz magazynek hi-cap to tym pokrętłem na dole kręć do oporu, też miałem ten problem jak kupiłem pierwszą replikę. Quote Link to post Share on other sites
Miesko Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Znajomy miał ten sam problem. Może to byś to co koledzy wyżej mówili co jest bardzo możliwe. Może też być że przekręciłeś kółeczko do podawania kulek i się mag zaciąg więc opróżnij go z kulek i kręć aż się przekręci. A jeżeli masz możliwość to pożycz od kogoś ze znajomych innego maga i zobacz czy działa :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts