Matias189 Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Hej.Mam do was pytanie,jaki karabinek lub pistolet na greengas lub co2.Interesują mnie do 600-700zł maks.Pistolety i snajperki raczej nie wchodzą w gre.Mogą też być AEG-i w tych cenach.Z góry dzięki za odpowiedź.Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 (edited) To wkońcu na GG/CO2 czy też AEG'i ? :icon_smile: W tych cenach raczej posypią się polecone AEG'i niż gaziaki, A, i napisałeś coś takiego: [...] pistolet na greengas lub co2 [...] Pistolety raczej nie wchodzą w gre. To wchodzą czy nie :) ? Ale i tak znając życie nikt o Pistoletach do 700 zł na GG nie wspomni, jeśli mają konkurować z AEG'ami. Ja w tej cenie polecę seria RK-xx (S lub SW) od Boyi i cymke od 0.4 w górę :icon_smile: Edited March 22, 2013 by Kemonator Quote Link to post Share on other sites
Patryczek1 Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Nowy karabinek na green gas w tej cenie będzie ciężko dostać, używki się trafiają i to nawet z kilkoma magami w zestawie co jest dużym plusem bo jeden kosztuje około 90 zł :) Co do AEG'a, niech wypowiedzą się specjaliści bo w tej cenie a raczej do tych 700 zł można w tym przebierać ohoho :P Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
gaSTon Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Jak mówi kolega wyżej coś z rk. Quote Link to post Share on other sites
Matias189 Posted March 22, 2013 Author Report Share Posted March 22, 2013 Jestem fanem realizmu i dlatego mnie ciągnie do gaźników ale mam ograniczony budżet :/ Pistoletów nie chce.Lubie broń krótką ale najpierw karabin lub pistolet maszynowy.Możecie podać jakieś gaźniki powyżej tej granicy ale bez przesady :D Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Może być taki? http://allegro.pl/tanio-gaznik-mz-etz-150-ts-filtr-promocja-nowy-i3047487056.html Quote Link to post Share on other sites
Vaco Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 (edited) ^tego wyżej nie polecam, słaba przepustowość. Jak Cię interesują "gaźniki", to polecam Tokio Marui oraz dozbieranie 200 zł do nowej sztuki. Jeżeli natomiast ma być to AEG, to możesz rozejrzeć się za RK-xx od firmy Boyi ewentualnie dozbierać 100 zł i czekać, aż pojawi się znowu takie coś jak tutaj: http://www.blackswor...ar-Rancher.html A jak nadal będziesz się upierał przy "gaźniku" w tej kwocie, nowym, to ja Ci już niestety nic nie polecę, bo po prostu nic nie jest wartego polecenia do tej kwoty. Chyba, że replika używana od TM tylko licz się z tym, że jest używana i w razie "W" wszystkie koszta reperacji będzie ponosił Ty. Przy nowej odsyłasz na gwarancję. Ps. polecam pisać "gaziak", "gazowa replika", "replika na GG" - "gaźnik" nie ma z tym hobby nic wspólnego. Edited March 22, 2013 by Vaco Quote Link to post Share on other sites
Matias189 Posted March 22, 2013 Author Report Share Posted March 22, 2013 Dzięki wielkie pomyśle i zobacze co zrobie ;) A co sądzicie o Thompsonie firmy Snow Wolf? Quote Link to post Share on other sites
Matias189 Posted March 22, 2013 Author Report Share Posted March 22, 2013 Albo o tym http://www.blacksword.pl/product-pol-680-Evolution-Airsoft-Lone-Star-Border-Patrol.html ??? Quote Link to post Share on other sites
Patryczek1 Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Użytkownicy chwalą emki Evolution Airsoft , ja natomiast nie miałem więc się nie wypowiem. Nie możesz zapominać że GBB to replika letnia i musiał byś kupić coś jeszcze na okres jesienno/zimowy :) Quote Link to post Share on other sites
Matias189 Posted March 22, 2013 Author Report Share Posted March 22, 2013 A znasz link do strony na której jest dostepny ten karabin ? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Na bbmaxie bodajże jest. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts