adrock91 Posted March 23, 2013 Report Share Posted March 23, 2013 Witam dalszy ciąg przygód z AKS-74 od Cymy, konkretnie Cyma CM40. Uporałem się z selektorem, gb zrobiony jak nówka :D ale... Jest w nim sporo luzów, spadł mi gdy oparłem go o szafkę, ześlizgnął się po niej, ale najgorszy z nich występuje chyba na obsadzie lufy - w każdym razie pod swoim ciężarem przód opada na tyle, że dekiel czasem przy przeładowaniu po prostu wylatuje - podstawa muszki wraz z przodem jest za bardzo odchylona na przód. Również dwa nity na przodzie które przytrzymują obsade lufy przez którą wchodzi lufa zewnętrzna w body też chyba są poluzowane bo ten element tez sie rusza. Że nie wspomne o muszce i kolanku gazowym. Jak polikwidować te wszystkie luzy ? (ten na kolbie da sie przeżyć, standard) Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted March 23, 2013 Report Share Posted March 23, 2013 http://forum.wmasg.pl/topic/133024-aks74u-cm045-czyli-co-warto-poprawic-po-chinczykach/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts