LordVejder Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Witam, czy wymieniona w temacie zabawka jest wymiarowo taka sama jak reszta replik tego karabinka? Mam go od nie pamiętam kiedy (już dawno się popsuł), ale bawię się trochę go "customując". A później chciałbym przełożyć części(np. chwyt przedni) do repliki JG, albo Boyi(której jeszcze nie mam). Nigdy nie miałem w ręce normalnej repliki G36 a tym bardziej oryginału i czy poza tym, że nie ma pinów, ma "półkę" na pakiet oraz składa się z połówek to czy są jakieś bardziej drastyczne różnice? Trochę jest to nietypowy problem więc dzięki za każdą pomoc Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
florek1910 Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 ta replika różni sie wszystkim prawie. oczywiście akcesoria takie jak pionowy chwyt przedni możesz przełożyć do normalnej repliki, ale gearbox jest zupełnie inny (około 2 razy mniejszy :icon_biggrin: ). tak samo jest z budową zewnętrzną nic nie będzie pasowało, ewentualnie front grip ale też pewnie nie :) Quote Link to post Share on other sites
Hypre Posted April 2, 2013 Report Share Posted April 2, 2013 Różnica jest, to że nic nie przełożysz bo to coś to nawet gearbox nie jest, i lekką różnicą jest to że się rozpadnie po 3 strzelankach :) Różnicą jest też zasięg 15m, zamiast 60m Quote Link to post Share on other sites
LordVejder Posted April 2, 2013 Author Report Share Posted April 2, 2013 Gearbox to już dawno zszedł. Całkowicie go wybebeszyłem bo chciałem sobie zrobić fajną wydmuszkę na ścianę, ale bawienie się w customy zostawię chyba jak kupię coś porządniejszego, bardziej wymiarowego. Dzięki za odpowiedzi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts