KaXardas Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 Witam! Otóż mam pewien problem i nie wiem jak sobie poradzić W body są gwinty aby przymocowac osłonę spusty/zaczep magazynka (takie 4otworki nad zaczepem) i te gwinty mi się po prostu wyrobił. Można powiedzieć że tych gwintow po prostu nie ma. Jak przyczepić zatrzask/Osłonę ? Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted March 27, 2013 Report Share Posted March 27, 2013 (edited) Do środka nagwintowana blaszka. Możesz wziąć z plastikowej Cymy. Edited March 27, 2013 by Dread Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted March 27, 2013 Author Report Share Posted March 27, 2013 sprawdzę, ale zrobiłem to z nakrętkami i gearbox jest za wysoko Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted March 27, 2013 Author Report Share Posted March 27, 2013 (edited) niby działa, ale gb nadal wygląda jakby było ciut za wysoko EDIT: jednak nie działa, proszę o dalszą pomoc :( Edited March 27, 2013 by KaXardas Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted March 27, 2013 Author Report Share Posted March 27, 2013 Wpadłem na pomysł że można by wywiercić większe otwory i je nagwintować na większą śrubę. jak wam się widzi ten pomysł? Quote Link to post Share on other sites
faryn Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 tak nagwintowanie na większą śrubę powinno zdać egzamin . Sam u siebie akurat nie w body ale Gearboxie robiłem większy gwint i jest okej . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts