MikolajS Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Witam, mam pewien dylemat a mianowicie ostatnio dostałem zastrzyk gotówki, postanowiłem naprawić swoja starą cymkę ( ma już 3 lata ), już dawno przestała z nieznanych powodów podawać kulki ( pluje 1 na 5 strzałów i to nie wina magazynka ), problemy z okablowaniem i dostarczaniem prądu do silnika ( giwerka miała po prostu swoje fochy ze raz strzelała a raz nie i nie wiedziałem gdzie leży przyczyna ), podejrzewam że trzeba by było wtłoczyć w nią min 500 zł. Wczoraj wpadła mi w oko SLRka w całkiem niezłej cenie na ASGshopie za 918 zł i w tej chwili ma mały dylemat co wybrać kupno czy naprawa ? Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 (edited) Seler niestalowy jest do dupy.System tm(wszystko na śrubki),obsada lufy z szajs plastiku,wyrabiające się gwinty to norma.Jak masz możliwość to kup coś w systemie vfc, np.lct,boyi(full stalowe). To że ci kulek nie podaje,może być przyczyną zjechanego popychacza.Koszt nowego 14zł,a kabli 10zł. Edited March 28, 2013 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts