Sprenżyniak Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Chciałbym posiąść Ghille suit najlepiej ze sklapu bo sam nie dam rady wole gotowca ;) Może być tak do 500 zł maks. ( jeśli takowy istnieje ) Wiej jak ktoś ma coś na oku prosiłbym o linka ;) Quote Link to post Share on other sites
Skilrod Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Za 500zl możesz mieć ghille na zamówienie jakie tylko sobie wymyślisz. Sam nie zamawiałem ale wiem że można. Ktoś zamawiał kiedyś zrobienie ghille i ma link do oferty? Quote Link to post Share on other sites
Sprenżyniak Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 Mmmm miło i zamawiam w którymś ze sklepów i z materiałów jakie mi się wymarzą ? Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 http://maskalat.blogspot.com/ Jeszcze chyba Sprinter z forum się tym zajmuje Quote Link to post Share on other sites
Sprenżyniak Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 O dzięki to mi się przyda ! Więc zadam ostatnie nurtujące mnie pytanie czy warto brać Ghille obustronne czy tylko na tyle ? Quote Link to post Share on other sites
smartass Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Znajdź na komisie użytkownika Sprinter, co jakiś czas się ogłasza, że produkuje różnego rodzaju kamuflaże. Raczej powinieneś zmieścić się w kwocie, którą podałeś, a będziesz miał produkty zrobiony specjalnie pod Ciebie. Jak chcesz się czołgać w ghillie, które będzie miało również "włosie" z przodu, skoro to podstawowa metoda poruszania się snajpera? W ciągu kilku metrów nazbierasz kilogramy śmieci na siebie. A jak z dostępem do kieszeni? Magazynki, jakieś żarcie itd. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 oj tam oj tam niech kupi "kontraktowy" (zuuło*) położy się w sklepie koło takich samych (bo wszystkie są identyczne) i jest szansa, że go nie znajdą :icon_lol: *pisownia celowo zmieniona Quote Link to post Share on other sites
Sprenżyniak Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 Dzięki tyle w tym temacie ! Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 A mama się zgodziła? Quote Link to post Share on other sites
Fush1 Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Przeczytaj ta oferte w komisie: http://wmasg.pl/pl/consignment/show/420964 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts