The-Naturat Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 (edited) Witam Otóż moją replikę dopadł jakiś problem. Wystrzeliłem wczoraj z 2 magi, na pojedynczym i auto, na zmianę, i w pewnym momencie zamek nie doszedł do końca, brakowało mu z 2 cm, i nie można go dopchnąć nawet. Jest jakby zablokowany. Przeładować się da i oddać suchy strzał, ale kulek nie pobiera przy tym. Nie mogę go nawet rozebrać bo nie da rady przesunąć do przodu. Wina żerdzi/sprężyny powrotnej to nie jest, bo ją wyciągałem do przodu ręcznie i przestawiałem. Całość jest dobrze nasmarowana... Ktoś wie o co może chodzić???????? Podrzucę parę fotek: Edited March 29, 2013 by The-Naturat Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted April 23, 2013 Author Report Share Posted April 23, 2013 Rozwiązanie: W danym przypadku pomogła brutalna siła. Przeładowałem aż coś naskoczyło i zaczęło "banglać" jak należy. Ale teraz raz na jakiś czas pojawia się brak odskoku zamka do końca tyłu... nie pomaga przeładowanie ręczne, dopiero jeśli cofnę palcem tą część wewnętrzną to strzela dalej. Wie ktoś co się popsuło/wyrobiło? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts