Marine_Jacob Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 (edited) Witam, szukałem na forum, ale nic nie znalazłem. Czy różne kroje mundurów Helikona w kamuflażu Camogrom mają taki sam odcień : http://www.helikon-t..._Camo//camogrom wydaję mi się, że nie ale to może wina oświetlenia. :icon_biggrin: Edited March 30, 2013 by Marine_Jacob Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Nie, ale fotki nie mają tu nic do rzeczy. To kwestia partii materiału z, której szyty jest konkretny element ubioru, więc nawet kupując rzeczy w obrębie jednego kroju trzeba na to uważać. Quote Link to post Share on other sites
Marine_Jacob Posted March 30, 2013 Author Report Share Posted March 30, 2013 Czyli poniekąd jest to loteria? Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Tak, chyba, że albo poprosisz sprzedającego o dobór mniej więcej podobnego kompletu, albo będziesz kupował osobiście i sam sobie wynajdziesz dwa pasujące elementy :icon_wink: Poniżej przykład z życia wzięty - komplet SFU, kolor oliwkowy, kupowane w odstępie tygodnia W JEDNYM SKLEPIE: Quote Link to post Share on other sites
Marine_Jacob Posted March 30, 2013 Author Report Share Posted March 30, 2013 Ok, dzięki bardzo. Zobaczę, czy da się ugadać ze sprzedawcą :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts