Deimos Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 Przeglądałem internet w poszukiwaniu informacji na temat stopnia SP5, US Army rzecz jasna, jednak nie znalazłem nic konkretnego. Chodzi mi mianowicie o to, jaką funkcję w strukturze armii pełni SP5, za co otrzymuje się ten stopień, jakie należy mieć predyspozycje (jeśli w ogóle mogę użyć takiego określenia). Pytanie kierowane oczywiście do osób, które mają pojęcie o co pytam. Quote Link to post Share on other sites
Kapral Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 już nie ma. w Namie bylu i kurwa, eeee to coś jakby aaa chuj wie nie pamietam Quote Link to post Share on other sites
makary Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 już nie ma. w Namie bylui :: niech to pani lekkich obyczajów ::, eeee to coś jakby aaa :: przyrodzenie :: wie nie pamietam Ożesz ty, musiałem 3 razy przeczytać, zanim zrozumiałem! Kapralu, nie masz ty przypadkiem w rodzinie kryptologa? Quote Link to post Share on other sites
grzechu Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 już nie ma. w Namie bylui :: niech to pani lekkich obyczajów ::, eeee to coś jakby aaa :: przyrodzenie :: wie nie pamietam LOL! :D Okazuje się że SP5 był ale go nie było :D:D:D A więc to był pan którym można było pomiatać :D Do wykasowania! g. Quote Link to post Share on other sites
Deimos Posted June 3, 2005 Author Report Share Posted June 3, 2005 Okazuje się że SP5 był ale go nie było :D:D:D Był w NAMie, ale obecnie JUŻ go nie ma - tak właśnie Kapral napisał. Różnica jest wielka. Do wykasowania! Mam nadzieję, że nie masz na myśli całego tematu. Czekam na konkretne info... Quote Link to post Share on other sites
grzechu Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Nie nie! Wykasować tylko moje! A co do Kaprala to zrozumiałem tylko tak sobie posty nabijam :P LOL joke g. Quote Link to post Share on other sites
izi Posted June 3, 2005 Report Share Posted June 3, 2005 Polecam strone: http://www.armystudyguide.com/uniforms/ran...ted_history.htm :wink: Quote Link to post Share on other sites
Deimos Posted June 7, 2005 Author Report Share Posted June 7, 2005 Thanks izi za link, jednak to nie jest to czego szukam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts