Strahan Posted April 6, 2013 Report Share Posted April 6, 2013 Czołem waszmościom. Od jakiegoś czasu poluję na replikę Sig'a P226. Zależy mi by miał solidne oryginalne oznaczenia, oraz by był metalowy a także koniecznie zasilany CO2 (gg kompletnie mnie nie przekonuje). Nie licząc konwersji z Marui na metal (na którą mnie raczej nie byłoby stać - poza tym przeraża mnie walka z zagranicznymi sklepami) jedynym w miarę rozsądnym rozwiązaniem wydaje się Sig od Cybergun'a. I tutaj moje pytania - czy ktoś może widział go w obrocie w kraju? - wiem że to tak właściwie...KJW czy KWC...wybaczcie ale jako świeżak gubię się w tych skrótach....w każdym razie czy nie jest to skórka nie warta wyprawki? Quote Link to post Share on other sites
Strahan Posted April 29, 2013 Author Report Share Posted April 29, 2013 Ok, widzę że brak jest obeznanych w temacie - więc bardzo proszę o skasowanie tematu - coby nie śmiecić. Quote Link to post Share on other sites
AS333pl Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Cybergun to kjw. Ale on jest na gg. I można powalczyć z zamówieniami zbiorowymi. Jest o nim na forum, szukaj kjw a nie cyber.. . Tak znajdziesz tu i np. na wgc. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts