Glauberyt Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 AJL :!: Czy wiecie może, czy na wymienionej giełdzie dużo ludu wystawia na sprzedaż sprzety wojskowe- mundury, oporządzenie itp. :?: :?: :?: Pozdrawiam Filip Quote Link to post Share on other sites
The Gambler Posted June 2, 2005 Report Share Posted June 2, 2005 jest duzo sprzetu wogle "bajzel" jest bardzo bardzo fajny (w Łodzi) Quote Link to post Share on other sites
CZAKU Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Gambler Czy mógłbyś napisać gdzie i kiedy odbywa się tez "bazar" Pozdrawiam Czaku Quote Link to post Share on other sites
The Gambler Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 wejdz na forum lodzkie i poszukaj. z tego co pamietam to jakos kolo stycznia (nie jestem pewien) w hali sportowej w lodzi (niedaleko pietryny) oraz jakos w maju (chyba) na starcie (czy innym stadionie) nic nie jest w 100% pewne to tylk oco mi sie wydaje Quote Link to post Share on other sites
Glauberyt Posted June 7, 2005 Author Report Share Posted June 7, 2005 Czaku, Z tego co widzialem, to najblizszy jest 1-2 lipca, no ale ja nie mieszkam w Łodzi więc mogę sie mylic :wink: Quote Link to post Share on other sites
Glauberyt Posted June 7, 2005 Author Report Share Posted June 7, 2005 Oooo... Gambler mnie uprzedził/wyprzedił 8) Quote Link to post Share on other sites
CZAKU Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Na http://www.militarni.pl/?lang=1&cat=111&art_id=63 podają dla zainteresowanych terminarz wszelkich imprez o tematyce militarnej W Łodzi 2-3 września ma odbyć się bazar Pozdrawiam Czaku Quote Link to post Share on other sites
The Gambler Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 no a nie mowilem?? :P Quote Link to post Share on other sites
Szczep Posted June 7, 2005 Report Share Posted June 7, 2005 Niestety w ostatnim czasie bazar jest bardziej moto niz weteran. Szczegolnie polecam wersje zimowa na hali gdzie jest zawsze mnostwo pojazdow i ekip rekonstrukcyjnych - zaraz zapodam foty Quote Link to post Share on other sites
Glauberyt Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 To jeno zapodaj, sir Szczep 8) Bo czekamy a naliczanie gołotowe nabija :wink: Quote Link to post Share on other sites
MW750 Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Sprzęt możesz kupić przy okazji zlotów militarnych (praktycznie na każdym są stoiska wystawiane przez sklepy jak i prywatnie przez uczestników), motobazarach (Warszawa, Wrocław, Toruń, Katowice no i przede wszystkim w Łodzi - 4 razy do roku przeważnie w pierwszy weekend stycznia, maja, lipca i września - dokładne daty w necie pod haslem motobazar, zlot militarny itp) oraz na wszelkiego rodzaju targach czy jarmarkach staroci w różnych miejscowościach (np. Jarmark św.Dominika w Gdańsku). Najbardziej z tego wszystkiego polecam Motobazary w Łodzi i zlot militarny w Darłowie, gdzie sprzętu jest najwięcej. No a oprócz tego sklepy militarne w prawie każdej większej miejscowości. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts