anemyX Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Witam. Nie wiem jak dostać się do przednich chwytów w moim plastikowym ak możecie mi to dokładnie opisac? Druga prośba to raczej pytanie czy da sie podstawe muszki sciągnąć. Z góry dziękuje. Konrad. Quote Link to post Share on other sites
anemyX Posted April 10, 2013 Author Report Share Posted April 10, 2013 Poszukałem w internecie i nadal nie wiem jak to się rozbiera. W ciągu tego tygodnia rozebrałem cm.028 i tam inaczej montuje sie podstawe muszki. Jakieś sugestie? Z góry dzikuje za pomoc Konrad Quote Link to post Share on other sites
Twombly Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Witaj, zaraz za tłumikiem płomieni powinieneś mieć (pin,bolec) musisz go wyjąć, wybić, potem wszystko zsówasz z lufy i to wszystko, tylko nie zapomnij odkręcić nakrętki tłumika płomieni Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 W tym systemie nie ma bolca. Żeby dobrać się do frontu odkręcasz cztery śrubki u dołu korpusu (dwie w gnieździe maga), wygiągasz całość, potem luzujesz kolanko gazowe, ściągasz rurę i masz górną nakładkę. Dolna możesz ściągnąć poprzez poluzowanie lufy, albo okucia łoża. Pozdtawa szczerbinki w tym modelu jest powiązana z elementem ustalającym komorę hopup, to jest jeden element. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts