Tomekzzamapy Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Dla wielu pewnie będzie to durne pytanie, ale kto pyta nie błądzi:P Poszła mi zębatka środkowa (3 raz już:D) w PJ25 (starszej wersji z 420 fps). Zębatka silnikowa i tokowa sa jeszcze stockowe. W jednym ze sklepów internetowych znalażłem zębatkę środkową super torque up własnie do przedłużonych GB "eserek" Czy można łączyć zębatki stockowe z zębatką o zwiększonym przełożeniu? Nie chce kupić a potem się srodze zdziwić:) Quote Link to post Share on other sites
Kulisz Posted April 16, 2013 Report Share Posted April 16, 2013 Nie można bo i się nie zazębią. Quote Link to post Share on other sites
slepy Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 Dla wielu pewnie będzie to durne pytanie, ale kto pyta nie błądzi:P Poszła mi zębatka środkowa (3 raz już :icon_biggrin:) w PJ25 (starszej wersji z 420 fps). Zębatka silnikowa i tokowa sa jeszcze stockowe. W jednym ze sklepów internetowych znalażłem zębatkę środkową super torque up własnie do przedłużonych GB "eserek" Czy można łączyć zębatki stockowe z zębatką o zwiększonym przełożeniu? Nie chce kupić a potem się srodze zdziwić :icon_smile: Nie będą pasować, a za niewiele więcej kupisz komplet zębatek SHSa do SR25. Quote Link to post Share on other sites
rogal138 Posted April 19, 2013 Report Share Posted April 19, 2013 I zastanów się co jest nie tak, bo to nie jest normalne żeby 3 razy padała zebatka środkowa w replice z 420fps... Chyba ża masz przebieg >100 tyś kulek w co wątpię. Potem dopiero zmieniaj zęby np na SHS-y. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts