koval95 Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 Witam wszystkich, mam mały problem z moją repliką. Kupiłem nowe gb v3 boyi i po włożeniu go do korpusu repliki cm045, wszystko fajnie śmiga, ale kiedy strzelam serią i puszczę spust to strzela mi ogniem pojedyńczym, kiedy przełączę selektor na blokadę lub na semi potem znowu na auto strzela na auto serią czyli normalnie, problem ten powtarza się co jakąś serię. Co dziwniejsze, gdy gb nie jest w korpusie problemu nie ma i wszystko działa dobrze. Co robić w tej sytuacji ? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 (edited) Kombinowałeś metodą wyjmij-włóż jeszcze raz? Edited April 17, 2013 by Nath Quote Link to post Share on other sites
torus13 Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Witam skorzystam z tego, że jest podobny temat a mianowicie mam problem z ogniem pojedyńczym, po strzeleniu spust nie odbija wiem, ze jest to problem ułożenia spręzynki od kostki stykowej ma ktoś może gdzieś zdj jak powinnno to być ułożone? Widziałem kiedyś gdzieś je ale wygasło. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts