dr Ziolo Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Problem się pojawił ostatnimi czasy w replice: http://blacksword.pl/product-pol-683-Evolution-Airsoft-M16A3-Rifle-.html Dopóki użwałem low capów Boyi i CA było okej. Potem wymieniłem gumkę HU na zieloną G&G i dokupiłem Pmaga Beta Project i krótkiego mida od GFC. Od tej pory podaje co jakiś czas 2 kulki. Po rozebraniu, czyszczeniu i złożeniu ponownym problem nasilił się i do tego podaje już nie 2 a 3/4 kulki. Gumka jest założona dobrze. Przekładałem lufę i gumkę z komorą do M4 Boyi i i pmagu podaje po 1 kulce i lecą one prościutko. W czym może być problem? Zawalony smarem mid, komora HU, coś z GB? Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Zmień na poprzednią gumkę i zobacz, czy problem się powtarza. Quote Link to post Share on other sites
dr Ziolo Posted April 22, 2013 Author Report Share Posted April 22, 2013 Guma stock EA (osiągi nie są gorsze niż na G&G, na oko nawet lepsze) Na pmagu problemu już nie zaobserwowałem problemu (tylko przy pierwszej kulce, gdy w komorze była kulka z poprzedniego maga), a na midzie od GFC problem nadal występuje, ale znów tylko 2 kulki i nie za często. Jak naprawić, by na midzie też było bez podwójnych kulek? Tylko pozbawić go smaru? Quote Link to post Share on other sites
Chcu1995 Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Może po prostu jak cchesz strzelić to docisnij mag do komory od dołu i zobacz czy lecą 2 kulki , może masz komore hu za bardzo wysunietą od dyszy i pobiera 2 kulki. Nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts