asgszczepan Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Emgje, a skąd wiesz, że nie ogarnąłem już sobie więcej :) :* Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted May 17, 2013 Author Report Share Posted May 17, 2013 A daj cie Perun :P Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted May 18, 2013 Author Report Share Posted May 18, 2013 Uploaded with ImageShack.us Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Chamski chwyt :) Z wiertarki byłby lepszy. Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted May 19, 2013 Author Report Share Posted May 19, 2013 Poglądówka docelowo ma być vertical jak w odmianach AK. Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted May 30, 2013 Author Report Share Posted May 30, 2013 (edited) No dobra czas na opis :icon_smile: Replika, kolejna spawana alumweldem: Uploaded with ImageShack.us Kolba to wypełnione rurki grubościenne z mosiądzu. Uploaded with ImageShack.us Zawias zrobiony jest z bloku aluminium. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us W tej replice jako pierwszy wstawiłem selektor Uploaded with ImageShack.us Wideło :] http://www.youtube.com/watch?v=ei-M3LJ69uA S.T.A.L.K.E.R. owo :icon_wink: http://www.youtube.com/watch?v=MQl1NIDwJLg Kolejne foty Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Szynę naspawałem z kawałków aluminium kobra weszła. Uploaded with ImageShack.us Już po pierwszym malowaniu frosta rządzi :icon_razz: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Efekt końcowy z latareczką (widać dupkę chomiczka :icon_biggrin: ) i chwytem vertical: Uploaded with ImageShack.us I z lampą błyskową: Uploaded with ImageShack.us Kilka fotek w lepszej rozdziałce: https://plus.google....590160467361281 Mankamenty: - kolba nie składa się do końca (zabrakło 3 cm) nie wysunąłem zawiasu poza obrys body. Przy stalowym poprawię. -za krótki magazynek niestety zabrakło weny :icon_wink: - kilka niezgodności z oryginałem wynikających z błędów przy projektowaniu (nie uznaję papierowej projekcji wszystko "rysuję" w głowie) lun ze względu na wymagania stawiane przez GB. + mega lans :icon_biggrin: 1szy w PL :icon_biggrin: :icon_razz: Szczególne podziękowania dla Szczepana za pokrywę :) (nie robiłem jej, ale go spiłem i zdradził jak robić, kolejne będą mojej produkcji :D ) Edited May 30, 2013 by mg schutze Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Superowy, fajnie z akcesoriami wygląda. Ten chwyt pistoletowy to kolor śliwkowy? Jakiej farby użyłeś? Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted May 31, 2013 Author Report Share Posted May 31, 2013 Farby Revell mieszałem 3 różne kolory ;) Quote Link to post Share on other sites
mg schutze Posted April 20, 2014 Author Report Share Posted April 20, 2014 Z WSS V3 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts