Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Szukam bazy pod snajpe o.O

Recommended Posts

Witam, szukam dobrej bazy pod snajperke w przyzwoitej cenie mam jak narazie na oku (http://gunfire.pl/product-pol-1152200538-Replika-karabinu-wyborowego-A-K-z-drewnami-firmy-Klinsky.html) wydaje mi się ze wykonanie będzie dobre i trwałe, lecz myślałem też o (http://gunfire.pl/product-pol-1152198414-Replika-karabinu-wyborowego-GFGWD-Modern.html)

i tutaj nie jestem pewny co do materiałów użytych, w dragunowie A&K jest to drewno + ZnAl.

Proszę o konkretne wypowiedzi co do wyboru bazy pod snajperke :)

W przypadku pierwszego SWD otrzymujesz to co w tym za 300 zł, plus ładne drewna.

Ogólnie na snajperkę trochę środków trzeba wyłożyć. Z doświadczenia wiem że z odrobiną fantazji ze sprężonowymi SWD można dużo zdziałać, ale tu radzę zajrzeć do wątku o SWD A&K w którym znajdziesz szczegółowo opisany każdy problem z jakim borykają się budowniczy snajperek : )

Na dłuższą metę radzę korzystać z opcji "szukaj" zanim założysz nowy temat, bo takich jest na forum bardzo dużo, tak więc zakładanie nowych tego typu tematów zwyczajnie mija się z celem, i robi się niepotrzebny śmietnik.

Ps. Witamy na forum : )

Czytałem temat o SWD A&K, lecz nwm czy opłaca się wykładać 300 zł więcej za ładne drewno. Chodzi mi o to czy ta z tworzywem wytrzyma 600 fps+? Wiem ze tuning trochu kosztuje ale kasa sie znajdzie. Tylko mam dylemat czy brać drewno czy plastik o.O No i liczy sie też firma która lepsza.

Edited by Metyn

Cytat numer 1

W przypadku pierwszego SWD otrzymujesz to co w tym za 300 zł, plus ładne drewna.

Cytat numer 2

Na dłuższą metę radzę korzystać z opcji "szukaj" zanim założysz nowy temat, bo takich jest na forum bardzo dużo, tak więc zakładanie nowych tego typu tematów zwyczajnie mija się z celem, i robi się niepotrzebny śmietnik.

Obydwa cytaty pochodzą z mojej wypowiedzi, i odpowiadają na zadane przez Ciebie pytania.

Nie musiałeś ich zadawać skoro odpowiedź wystarczyło przeczytać.

Pozdrawiam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...