Człekokształtny Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Witam! Kupiłem ostatnio CM.028 A no i strzelałem troszku. Chciałem wyregulować hop siup no i doznałem szoku. Po prostu nie wiem o co z tym chodzi :x Gdze tu podkręca się hop-up? http://oi42.tinypic.com/24y8peg.jpg Zdjęcie najwyższych lotów nie jest, ale widać przynajmniej :o No...i teraz gdzie to się podkręca O.o ? Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted April 27, 2013 Report Share Posted April 27, 2013 Po prawej stronie fotki, pod tą podziałką masz śrubkę, a przy niej wystająca wajcha. Jak przesuniesz ją w lewo to HU będzie na 0 a w prawo na maksa czyli tak jak teraz Quote Link to post Share on other sites
Człekokształtny Posted April 27, 2013 Author Report Share Posted April 27, 2013 Było by fajnie, tylko tej wajchy nie da się ruszyć (albo tak boję się zepsuć karabin, że robię to za słabo) O.o Ona jest wkręcona do śrubki. A, i zdjęcie nie wyłapało dokładnie tej skali, bo jest tam strzałka w lewą stronę. Nwm czy to coś zmienia. Lub jestem tak upośledzony, że... sam nwm :o Quote Link to post Share on other sites
Tomciaz Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Być może regulacja HU jest za mocno poskręcana. Poluźń Pan tę lewą śrubkę ze zdjęcia o 1/8 obrotu w lewo i spróbuj na nowo. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts