chomik_pl Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 (edited) Wyjmij oba piny z body. Przedni i tylni tez. W standardzie Marui/G&P/A&K/Boyi wystarczy wyjac przedni pin ale np: w hk416 od SRC trzeba wyjac oba piny gdyz gorne body posiada uszy przez ktore przechodzi tylni pin. Z tego co widze na filmiku to w JG tez tak jest Edited May 3, 2013 by chomik_pl Quote Link to post Share on other sites
lukasz96pl Posted May 3, 2013 Author Report Share Posted May 3, 2013 (edited) W gnieździe magazynka jest taki wystający kanał przez którego wpadają kulki. Ma się on trzymac dolnej częsci czy schodzić razem z górną? U mnie chodzi razem z dolna częścią repliki. Jeszcze jak próbuję ściągnąć górną część widać przez szpare między tą a dolną częścią sam nie wiem co. Wychodzi razem z dolną częścią. Prześlę zdjęcie ale może coś będzie widac. Ani do przodu, ani do góry nie mogę już ruszyć. Link do zdjęcia http://imageshack.us...djcie0038g.jpg/ Na filmiku tego nie widzę i nie wiem jak to dalej ściagać. Jak spowrotem zacisne ze sobą 2 częsci to slychac taki metaliczny dzwiek. Chyba nie ma różnicy czy będę to ściągał z zalozonymi szynami ris czy z sama lufa wewnetrzna? Edited May 3, 2013 by lukasz96pl Quote Link to post Share on other sites
korobov Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 (edited) Daj to jakiemuś fachowcowi, bo normalnie mnie już krew zalewa jak czytam opisy twojej walki z demontażem :icon_evil: :hahaha: Edited May 3, 2013 by korobov Quote Link to post Share on other sites
lukasz96pl Posted May 3, 2013 Author Report Share Posted May 3, 2013 Tak trudno pomóc? Nie chce nic połamać na początku. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Dwie strony klepania, filmów instruktażowych jak wybić jeden pin i rozłożyć replikę a Ty nadal nic - oddaj do serwisu - nie poradzisz sobie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts