wojtazkk Posted April 28, 2013 Report Share Posted April 28, 2013 Witam, ostatnio moje KP-05 strzela serią 3 strzałową. Mam magazynek na kapusły CO2. Czy któryś z kolegów miał podobny problem? Czy istnieje jakieś rozwiązanie, które nie będzie wymianą magazynka na nowy? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
leriander Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Masz burst fire za free =] A tak na poważnie, to chyba coś z zaworem, bo wygląda na to, że wypuszcza za dużo gazu. Tak sądzę Quote Link to post Share on other sites
wojtazkk Posted April 29, 2013 Author Report Share Posted April 29, 2013 Tak, tylko utrzymaj potwora na CO2 na burst :P Zacząłem już myśleć,że to może wina mieszanki. Nigdy wcześniej nic takiego się nie działo. Teraz zamówiłem w promocji 10 kapsuł za 15zł i jakoś dziwnie śmierci jak na CO2... Już sam nie wiem. Osobiście uważam,że KJW nie dostosowuje uszczelek do obsługi CO2. Puszczają jak cholera :/ Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Ja bym na Twoim miejscu sprawdził mechanizm kurka i zbijak zaworu pod kątem jakichkolwiek uszkodzeń/nieprawidłowości. Quote Link to post Share on other sites
wojtazkk Posted April 30, 2013 Author Report Share Posted April 30, 2013 Wszystko działa prawidłowo jeśli chodzi o pistolet. Kurek i zbijak chodzą prawidłowo, nic się nie przycina. Pozostało mi sprawdzić jak się zachowuje na GG. Może za miesiąc jak TG dostanie magi do KP-05. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts