lasiutm Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Witam . Dzisiaj kurier mi przysłał Dragunova firmy A&K . Wszystko fajnie rozpakowuje , itp. Chce napełnić magazynek kulkami, ale nie wiem czy jest na to jakiś otwór (że można je poprostu wsypać) czy nie . Problem jest rówież z tym jak wkładam kulki pojedynczo . Mianowicie kiedy włoże jedną , to drugiej już nie da rady , bo ta pierwsza tak jakby ją wypycha. Wybaczcie za noobowskie pytanie ;d Pozdrawaim ! Lasiutm. Quote Link to post Share on other sites
Barus Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Musisz się zaopatrzyć w szybko ładowacz do kulek, i bedzie po problemie. Nie możesz nigdzie wsypać kulek ponieważ, magazynki od A&K to low czy tam mid capy :) Quote Link to post Share on other sites
lasiutm Posted April 29, 2013 Author Report Share Posted April 29, 2013 Ale jak ja mam to wsypać? Posiadam taki ładowacz , ale jak chce włożyć drugą kulkę to mi ją ''wypycha'' . Da się tylko jedną . ;/ Quote Link to post Share on other sites
Barus Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 A to nie umiem Ci pomóc :C Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Na pewno? Daj linka do jakiegoś, bo nie wierzę, że nie umiesz się tym posługiwać :P. Quote Link to post Share on other sites
lasiutm Posted April 29, 2013 Author Report Share Posted April 29, 2013 Dobra problem rozwiązany . Noob jednak ze mnie . Tam na magazytku był taki ''suwaczek '' , przesuwałem go , dlatego kulki wypadały . Wystarczyło nie przesuwać tego suwaka . :D Dzięki za pomoc ;p Quote Link to post Share on other sites
Barus Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 xD Quote Link to post Share on other sites
lasiutm Posted April 29, 2013 Author Report Share Posted April 29, 2013 Sorry , ale nie chce mi sie robić nowego tematu , ale mam pytanie . Czy te Brytyjskie mundury nadają sięna polski teren ? Chodzi mi o kamuflaż http://www.asggrudziadz.fora.pl/sprzet,7/mundur-czyli-co-na-sobie,25.html Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted April 29, 2013 Report Share Posted April 29, 2013 Idź do lasu i się przekonaj, czy barwy pasują. Quote Link to post Share on other sites
HeXs Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Dla snajpera jest to bardzo dobra podstawa pod GS (mówię o tym brytyjskim DPM), alternatywą jest flaktern. Taka mała uwaga - w Polsce jesteśmy więc używaj poprawnej nazwy w/w karabinu jakim jest SWD. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts