kamcio03 Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Witam, jestem posiadaczem pistoletu H&K P30 (albo to co z niego zostalo), elektryczna replika, zakupiona w rajhu za 50 euro. Pobawiłem się nim chwilę(nawet 5000 strzałów nie było) i coś się zaczęło psuć, więc jako iż to było 3 lata temu, młodzieńczy zapał kazał mi rozkręcić i sprawdzić co jest grane. Jak dalej było każdy się domyśla, rozkręciłem j*b ci*l d*p wszystko osobno, dzisiaj znalazłem gnata na strychu,jest rozkręcony, lecz może wiecie jak go naprawić, dalibyście radę mi pomóc? Dodaję zdjęcie z tymi resztkami, oceńcie co z tym będzie (nie jestem pewnien czy to wszystkie części - na pewno nie ma kilku sprężyn i śrubek) Quote Link to post Share on other sites
kamcio03 Posted May 2, 2013 Author Report Share Posted May 2, 2013 Widzę lekki brak zainteresowania, znalazłem większość śróbek, teraz by mi się przydał schemat jak to poskładać, gdzie jaka sprężynka. Ma ktoś coś takiego?:D Quote Link to post Share on other sites
Bllet Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 Spróbuj poskładać na "czuja".... zasada działania jak w zwykłym AEG więc jeśli wiesz jak to dział to sobie powinieneś poradzić, bo wbrew pozorom jest to całkiem proste ustrojstwo. Sprubuj poskładać a jak coś nie będzie banglać to wtedy będziemy dalej kombinować :icon_mrgreen: PS. Daj więcej szczegółowych fotek części :icon_neutral2: Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Ostatnio na wmasgu był filmik jak go poskładać. Proszę bardzo! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts