Beckett1 Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Witam !!!! Mam takie pytanie, jakiej firmy ładownice pasują kolorystycznie idealnie do Cirasa G&P w kolorze Khaki? Niestety na tą chwile przeryłem prawie wszystkie sklepy ASG i ładownic G&P nie ma wcale. Proszę doradźcie. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted May 2, 2013 Report Share Posted May 2, 2013 Nie odpisałem Ci na PW bo mi to wypadło z łba, ładownic nie mam od hooo hooo, albo i dłużej. Ładownice G&P ogólnie były dziwne, bo pokrywy miały w nieco wręcz błyszczącym CB, a same kieszenie były khaki. Nie wiem jak ten CIRAS wygląda, ale jeśli w nim nie widzisz CB to ładownice od Flyee nie będą złe, są ciut jaśniejsze niż kieszenie G&P, ew. szukaj oryginalnego sprzętu w MJK ;-) Quote Link to post Share on other sites
MartiN_BB Posted May 4, 2013 Report Share Posted May 4, 2013 (edited) g&p nigdy nie miał w ofercie kamizelek/ładownic w kolorze khaki. Zawsze to było CB (które było tak naprawdę kolorem khaki) lub OD. Gdzie dorwałeś tą kamizelkę? Wracając do pytania. Khaki od flyye powinien w zupełności pasować do tego cirasa. Edited May 4, 2013 by MartiN_BB Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts