Landsil Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Wolna amerykanka w granicach przyjętych zasad. Proszę tylko ograniczyć się do samego projektu nie do jego ewentualnych podmiotów. Quote Link to post Share on other sites
KnightMoritz Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Czołem :) Po lekturze zasad i instrukcji obsługi, nasuwa mi się jedna rzecz: Strasznie trudno o wykluczenie z środowiska podług tychże zasad. Wiem że nasze (bo chyba mogę uważać je już również za moje) środowisko jest rozsądne, ale w tej chwili jest bum na airsoft, przychodzą nowi ludzie, nadciąga młodość :P . O co mi chodzi, im mniej restrykcyjne zasady wyrzucania, tym większe prawdopodobieństwo kwasów, a jak wiadomo nikt tego nie chce. Bez specjalnego uszczerbku wywaliłbym (Instrukcja Obsługi) pkt 3 i 6, oraz wyedytował 2, 4, 5 aby zgrywało się to w ładną całość. Ale to ja, mogę być w błędzie Tyle ode mnie, a sama idea subforum zdecydowanie mi się podoba. Pozdróweczka. Quote Link to post Share on other sites
Promant Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 To nie ma być system wykluczania tylko egzekwowania zasad, a zasady się sprawdzają, o ile ludzie ich przestrzegają. ASG to zabawa, przyjemne spędzanie czasu, a nie jakiś reżim. Innymi słowy nie robimy tu tego żeby kogoś wykluczać dla samego wykluczania, a jedynie aby funkcjonował system zabezpieczający nasze środowisko przed oszołomami. Także dlatego, że się rozrasta. I młodość nie ma tu nic do rzeczy. Quote Link to post Share on other sites
KnightMoritz Posted May 7, 2013 Report Share Posted May 7, 2013 W porząsiu, ja tylko wyraziłem opinię :) ale tak bywa czasem, że gdy procedura jest skomplikowana, w takich lokalnych społecznościach po prostu się ją pomija. Jak rzeka, która płynąc meandrami, w końcu skraca sobie drogę do linii prostej :) Quote Link to post Share on other sites
Landsil Posted May 7, 2013 Author Report Share Posted May 7, 2013 I bardzo dobrze, nikt nie zamierza wchodzić na głowę przeciętnego gracza. Jest ujęte że dopiero gdy sprawa nie zostanie rozwiązana na miejscu orgowie mają się zgłosić. Dzięki temu można założyć że sprawa była dostatecznie poważna żeby chciało się odpowiedniej osobie podać ją wyżej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts