Olinek Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Witam. Po złożeniu gearboxa dysza działa jak powinna i można nią bez problemu poruszać w przód i w tył, jednak po podłączeniu silnika i baterii oraz naciśnięciu spustu słychać trzask i dysza się blokuje. Wszystko wydaje się działać, bo tłok i zębatki pracują bez problemu, jednak dysza jest nieruchoma. Wydaje mi się, że może to być wina popychacza, ale wolę się upewnić, zanim coś niepotrzebnie zamówię. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Jak chcesz sie "upewnić" co jest grane to rozbierz GB.... Myślę że to lepsze niż gdybanie i domysły. Quote Link to post Share on other sites
Olinek Posted May 6, 2013 Author Report Share Posted May 6, 2013 Rozebrałem gearbox i właśnie wszystko wydaje się tam w porządku. Quote Link to post Share on other sites
Chcu1995 Posted May 6, 2013 Report Share Posted May 6, 2013 Moze coś z popychaczem , masz zapasowy wymien? , Moze to on tak trzaska i przechodzi przez zebatke ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts