Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Replika Blackwater BW15 Compact Full Metal King Arms

Recommended Posts

Witam,

Jestem nowy w temacie Airsoftu. Od razu zaznacze, że zanim założyłem ten temat szukałem info na forum oraz na necie, jednak bez skutku.

Zamierzam kupić replikę i bardzo zaciekawił mnie model King Arms Blackwater BW15 Compact.

Nie chce jednak kupować bez opini osób które siedzą w temacie dłużej niż ja lub też kogoś kto miał do czynienia z tą repliką.

Zastanawiałem się również nad Blackwater BW15 Carabine, ale myślę, iż grając np w lesie czy w miejscach zabudowanych może to być mniej poręczne ze względu na długość repliki.

Chciałbym wiedzieć czy replika ta jest godna polecenia, czy jest wybór co do części/akcesoriów (mam na myśli rozbudowę zewnętrzną). Fakt, iż replika ta dość sporo kosztuje (ponad 1600 zł), porównując np do innych replik King Arms np. Colt M4 A1 CQB RIS, gdzie cena to nieco ponad 700 złotych, zastanawiam się skąd ta różnica... czy jest to kwiestia jakości wykonania.

Proszę o opinie. Pomimo, iż niektórym moje wątpliwości/pytania wydają się bez sensu... proszę weźcie pod uwagę, iż nie każdy wie to co Wy, dlatego niemiłe komentarze (których jest pełno na forum) zostawcie dla siebie.

Dzięki