marcinszyk Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Witam. Mam kilka pytań odnośnie karabinka LaRue, wersja customowa dla Chrisa Costy. -Jaki blok gazowy znajduje się pod frontem ? -Czy front jest dwuczęściowy ? -Jaka jest nazwa (chociażby firmowa) koloru farby ? -Czy jest to malowanie proszkowe, akrylowe, czy może farba ceramiczna ? Jeżeli jest ktoś w stanie mi pomóc, będę bardzo wdzięczny :) Quote Link to post Share on other sites
yakarov Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 (edited) Laruetactical.com gunsandammo.com - obszerny artykuł. Kilka chwil wyszukiwania i jest wszystko napisane czarno na białym. Edited May 10, 2013 by yakarov Quote Link to post Share on other sites
marcinszyk Posted May 10, 2013 Author Report Share Posted May 10, 2013 Jak by było czarno na białym to bym nie pytał na forum... Quote Link to post Share on other sites
yakarov Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 (edited) Jest. Dla przykładu. "The Hybrid will come standard with a Flat Dark Earth (FDE) coating from KG Industries" http://www.laruetact...-predatar-556 Inne informacje też są na obu z podanych stron. Edited May 10, 2013 by yakarov Quote Link to post Share on other sites
Rez79 Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 Mam kilka pytań odnośnie karabinka LaRue, wersja customowa dla Chrisa Costy. -Jaki blok gazowy znajduje się pod frontem ? Direct Impingement System -Czy front jest dwuczęściowy ? Nie. -Jaka jest nazwa (chociażby firmowa) koloru farby ? -Czy jest to malowanie proszkowe, akrylowe, czy może farba ceramiczna ? FDE (Flat Dark Earth) Oryginalnie to CeraKote (Joint Force Enterprises), w wersji limitowanej od LaRue to GunKote od KG Industries. Quote Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted May 10, 2013 Report Share Posted May 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=UDqvckkFRT0 Quote Link to post Share on other sites
marcinszyk Posted May 10, 2013 Author Report Share Posted May 10, 2013 Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Głównie zależało mi na farbie. Trzeba będzie coś bardziej dostępnego dobrać... :/ Quote Link to post Share on other sites
focus1800 Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Bardzo dziękuję za odpowiedzi. Głównie zależało mi na farbie. Trzeba będzie coś bardziej dostępnego dobrać... :/ Witam, w Polsce jest certyfikowana firma malująca farbami ceramicznymi Cerakote - to Rusznikarnia TOP GUN www.naprawabroni.pl z Warszawy. pozdrawiam focus1800 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts