robertasg Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Tak jak w temacie, ułamała mi się muszka i chciałbym ją zmienić ale nie potrafię starej zdemontować, szukałem już info jak to zrobić i dalej nie wiem. Jeśli byłby ktoś uprzejmy to prosiłbym o jakiś filmik/ poradę/ foty. Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Zaraz będziesz miał filmik, niestety mam wolne łącze i trochę się ładuje :P Quote Link to post Share on other sites
robertasg Posted May 13, 2013 Author Report Share Posted May 13, 2013 będę wdzięczny ;D Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Masz, ale możesz wyłączyć dźwięk, bo chyba się jeszcze nie podmieni :P Generalnie nakrętki mocującej ucho zawieszenia i zakrętkę rury gazowej za pierwszym razem odkręcałem z użyciem kombinerek - w sumie przed nagraniem też musiałem poluzować. Quote Link to post Share on other sites
robertasg Posted May 13, 2013 Author Report Share Posted May 13, 2013 ok dzięki czyli jednak dobrze myślałem, tylko u mnie mega mocno zakręcona jest ta "przedłużka", na którą zakłada się tłumik płomienia i nie umiałem tego odkręcić, ale teraz zrobię to przy pomocy imadła i mam nadzieję, że puści ;D Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Tylko pamiętaj żeby ucho zawieszenia najpierw wyciągnąć, bo bez tego niwuja :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts