PandaRAW Posted May 14, 2013 Report Share Posted May 14, 2013 Siemka mam problem z coltem otóż dysza gazowa do konca się nie cofa oraz butla z Co2 kończy się sie po 1 lub 2 magazynku a zawsze kończyłą się po 3 magach. Nie wiem czego to może byc przyczyną ani co naprawic lub wymienic jezeli wiecie to pomóżcie. :) z góry dzięki . Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 Masz wella z magiem co2? To jest mag oryginalny czy z kjw? Quote Link to post Share on other sites
PandaRAW Posted May 25, 2013 Author Report Share Posted May 25, 2013 orginalny z pistoletem wiem ze coś z gumką tą co uszczelnia jest nie tak ale nwm gdzie mogę ją kupic Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted May 26, 2013 Report Share Posted May 26, 2013 Sprecyzuj z którą gumką - tą na której uszczenia się przebita kapsuła czy tą wychodzącą ze szczęk maga, która uszczelnia się na okienku nozzela? Pocieszę cię, że w sumie żadna nie jest do kupienia samodzielnie :icon_biggrin: Można dobrać oring pod kapsułę, a gumę ze szczęki można kupić z nową szczęką. Możesz podać link do swojej repliki? Od pewnego czasu kombinuję jakby tu do bella full metal zasadzić magazynek co2. Quote Link to post Share on other sites
PandaRAW Posted May 27, 2013 Author Report Share Posted May 27, 2013 http://gunfire.pl/product-pol-1152199383-Replika-pistoletu-G1911A.html to mam :P a i dzięki już doszłem z kumplem co nawaliło i juz mam zamowione i się zrobi :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts