Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Inny aku dołączony do repliki.

Recommended Posts

Witam

Replikę mam już prawie pół roku, ale wczoraj przeglądając kolejny raz instrukcję obsługi( od tak dla przypomnienia) zauważyłem, że na wszystkich obrazkach aku jest 8,4 V 1200mAh, mój natomiast dołączony do repliki 8,4 V i 1100mAh. Czy jest to błąd ludzi ze sklepu( taiwangun) czy po prostu mogli dać inny aku niż zalecany do repliki?

Przepraszam za to, iż wcześniej tego nie zauważyłem za co pewnie niektórzy będą mnie obwiniać.

Dodam, że replikę zamawiał znajomy gdyż wychodziło taniej, zamawialiśmy chyba we 4.

Z góry dzięki za odpowiedź.

Pewnie instrukcja była robiona kilka lat temu a od tamtej pory coś się pozmieniało i zaczęto dodawać inne akumulatory. Nikt nie zmieniał instrukcji bo albo nikt nie zauważył albo uznano to za mało istotne.

No, ale bardzo pomocne byłoby gdybyś napisał co to za replika.

Na dole strony, drobnym druczkiem zamieszczonu dopisek:

Mimo dołożenia wszelkich starań nie gwarantujemy, że publikowane dane techniczne i zdjęcia nie zawierają uchybień lub błędów, które nie mogą jednak być podstawą do roszczeń. W razie pytań lub niejasności prosimy o kontakt z naszym działem handlowym pod numerem telefonu +48 123931700 lub adresem e-mail sklep@taiwangun.com

Obszernie sprawę reguluje Regulamin sklepu:

8. Zespół sklepu taiwangun.com dokłada wszelkich starań, aby opisy i dane techniczne towarów były zgodne z rzeczywistością. Mimo dołożenia wszelkich starań nie gwarantujemy, że publikowane dane techniczne i zdjęcia nie zawierają uchybień lub błędów.

9. Treści zamieszczone w ramach sklepu taiwangun.com, w tym w szczególności wizerunki, opisy i ceny produktów nie stanowią oferty w rozumieniu przepisów Kodeksu cywilnego. Treści te są jedynie zaproszeniem do zawarcia umowy w rozumieniu art. 71 Kodeksu cywilnego. Prezentowany katalog produktów nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu Kodeksu cywilnego, a ma jedynie charakter informacyjny.

Moim zdaniem temat nie do załatwienia.

Edited by Powała