Powaga Posted May 22, 2013 Author Report Share Posted May 22, 2013 A cm030 ? Quote Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 A cm030 ? Zartujesz? Cm030 to sie nadaje na boczniaka ale na replike glowna niebardzo. Pozatym w porownaniu do np:MP5K/PDW Galxy wypada beznadziejnie. Cm030 - 190fps - 15-20m zasiegu - moze. Quote Link to post Share on other sites
Fort Posted May 23, 2013 Report Share Posted May 23, 2013 Z tego co ja wiem to moderatorzy mają pilnować, żeby nie było off topu, a 1/3 ostatniej strony to kłótnia o MB03. :icon_confused: - To nie offtop, to dyskusja. Wszystkie wątki w tym dziale są automatycznie usuwane po pewnym okresie czasu. Buniek92 Bierz CM.028 albo g5 z galaxy. Wybór to kwestia gustu, a cyma wcale nie musi być taka brzydka. Sprawdźcie co dread zrobił z CM.028 i puszką czarnej farby. A teraz sorry, ale wracam do pracy. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted May 24, 2013 Report Share Posted May 24, 2013 (edited) Dzięki wszystkim kupuje g5k tylko jeszcze jedno pytanie ile wytrzyma? czyli dokładnie ile powinna wytrzymać? :icon_biggrin: Moja Pani biega z MP5K już cztery lata bez żadnych komplikacji technicznych. Proponuję używanie do tej repliki dobrych kulek G&G lub MadBull o gramaturze 0,25. MP5K nie ma co prawda lufy precyzyjnej, ale dobre kulki dają lepsze skupienie, co przy tak krótkiej lufie jest ważne. Edited May 24, 2013 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Powaga Posted May 24, 2013 Author Report Share Posted May 24, 2013 to git biere :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts