Sentinel Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Siema. Mam taki problem z G36. Wymieniłem sprężyne na M120 ale zasięg jest dalej mały (30 m) , wymieniłem tez gumke HOP-UP ale dalej nic. Co może być tego przyczyną? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 Coś skwasiłeś przy składaniu. Układ nie jest szczelny i para idzie w gwizdek. Mogą to też być problemy na linii dysza-komora-gumka. Test strzykawki na tłoku na początek polecam. Quote Link to post Share on other sites
Irnyy Posted May 22, 2013 Report Share Posted May 22, 2013 (edited) Przy zakładaniu gumki u mnie, pierwszy efekt - co 5 kulkę wiało gdzie chciało i często spadała w dół, założyłem wszystko wraz z komorą lufą itp itd jeszcze raz, docisnąłem i wszystko gra jak przedtem a nawet lepiej :icon_smile: Co do sprężyny to się nie wypowiadam bo nie wiem. Edited May 22, 2013 by Irnyy Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts