miki902108 Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Dzień Dobry Chciałbym zacząć przygodę z ASG. Na oku mam replikę JG0448A http://gunfire.pl/product-pol-1152189528-Replika-karabinka-szturmowego-JG0448A.html. Myślę również jakie okulary baź gogle kupić oraz o masce stalker, moglibyście polecić jakieś niedrogie? A i ile kulek będzie w załączonym zestawie kulek? Z góry dzięki za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
MrStone Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 (edited) Replika jest w porządku. Okulary polecam uvex I-vo na allegro ok 35-45 zł. Ale jest mnóstwo innych, polecanych modeli. Zapoznaj się z tym tematem. Maska nie zaszkodzi jeśli boisz się o zęby. A co do kulek to zainwestuj lepiej w jakieś porządne np.G&G, Madbull. Edited May 29, 2013 by MrStone Quote Link to post Share on other sites
leriander Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Replika ok. okularki- uvexy, bolle gogle- np. ESS Kulki G&G, madbull, ewentualnie jak chcesz tańsze to mogą być PJ, ale jest różnica w skupieniu =] Quote Link to post Share on other sites
JoHnnY:D Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Myślę również jakie okulary baź gogle kupić oraz o masce stalker, moglibyście polecić jakieś niedrogie? A i ile kulek będzie w załączonym zestawie kulek? Z góry dzięki za pomoc. Uvex-ivo ;), a kulki załączone do zestawu od razu do kosza dać ;). Quote Link to post Share on other sites
arend Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 a kulki załączone do zestawu od razu do kosza dać :icon_wink:. Nie wyrzucaj zachowaj. Przydają sie do napełniania granatu. tyle że na jeden granat zużyjesz kulki z 15 replik ;D. Quote Link to post Share on other sites
JoHnnY:D Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Nie wyrzucaj zachowaj. Przydają sie do napełniania granatu. tyle że na jeden granat zużyjesz kulki z 15 replik ;D. Może wymienić na 1 gumę kulkę :D. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts