Kiwi Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Witam, Chciałbym się dowiedzieć czy prócz innego ulokowania bezpiecznika są jakieś istotne różnice między tymi dwiema broniami-chodzi mi o celność, niezawodność, wytrzymałość, wykonanie, kulturę pracy itd. Niby Taurus to kopia Beretty, ale wiadomo jak to jest w praktyce. Taurus kosztuje w granicach 2400zł, Beretta 4500zł, wykonana z nierdzewki 5500zł-jest to duża różnica w cenie, więc jeśli jakość wykonania jest identyczna, to nie ma sensu przepłacać, a z drugiej strony wydać 2400zł na badziew też mało fajno ;) Mile widziane wszystkie konstruktywne opinie, zarówno od użytkowników jak i od osób, które "coś tam gdzieś tam wyczytały", pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Ponieważ pytasz też na innym forum to ja zapytam tu tak: 1.Czy chcesz mieć wiedzę ogólną odnośnie tych dwóch modeli - jakość a cena? 2.Czy masz zamiar zakupić któryś z nich a jak tak to z jakim przeznaczeniem? Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted May 31, 2013 Author Report Share Posted May 31, 2013 Chcę kupić do strzelectwa sportowego. Jestem zdecydowany na jeden z tych modeli więc proponowanie czegoś innego można sobie darować ;) Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Oki rozumiem . Osobiście jeśli chodzi o półkę cenową to bym żadnego nie kupił do tego celu. Nie mniej zasięgnę jeszcze opinii strzelców ze swojego środowiska, możliwe że wcześnie otrzymasz satysfakcjonujące informacje na innym forum. Pzdr. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts