Felipe7 Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Witam! Otóż mam problem z silnikiem Systemy A-Z, a konkretniej z blaszkami dociskającymi szczotki które są trochę większe od standardowych i teraz powstał problem jakie zakupić by pasowały. W związku z tym mam pytanie czy może te będą pasowały? http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Parts_Systema_Revolution_Parts_Systema_Motor_Brush_Case_Set_of_2_Exclusively_used_on_Revolution.htm Jeśli jednak nie te to jakie? Z góry dzięki za odp. Quote Link to post Share on other sites
Fedajkin Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 A nie możesz ich małymi szczypczykami trochę dogiąć? Bo właściwie nie rozumiem w czym problem. Blaszki od silnika A-Z, szczotki też, więc co ma nie pasować tutaj do siebie? Quote Link to post Share on other sites
DEMOS Posted June 3, 2013 Report Share Posted June 3, 2013 Dokładnie dostasuj je odpowiednio lub daj komuś kto się na tym zna a napewno ci pomoże Quote Link to post Share on other sites
Felipe7 Posted June 3, 2013 Author Report Share Posted June 3, 2013 (edited) Dzięki za odp jednak nigdzie nie napisałem że fabryczne są złe :icon_wink: Potrzebuję nowych ponieważ jedna z tych blaszek uległa uszkodzeniu. Stąd też moje pytanie czy te co podałem są ok (standardowe nie pasują są za wąskie raczej nowych bym nie kupował tylko dlatego że oryg. mi się nie podobają :icon_biggrin: ) a jak nie to proszę o wskazanie odpowiednich przez osobę która wie czy rozmiarowo dane blaszki wejdą gdyż nigdzie nie ma informacji na ten temat. Edited June 3, 2013 by Filip2142 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts