Awjo Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Witam Przeszukałem troszkę internetu ale nie udało mi się znaleść szyny do rk-05 Więc proszę was o pomoc :x Eksperci pomóżcie mi proszę tylko o link do sklepu albo nazwę tej szyny Drugie jakiś kolimator od razu by się przydał do 150 zł Jeśli to jakiś błahy temat który nie powinien zostać napisany to przepraszam ale jestem "zielony" w asg Quote Link to post Share on other sites
Awjo Posted June 8, 2013 Author Report Share Posted June 8, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=5Qj_FRFtY84 ta szyna co typeczek na tym filmiku zaraz na samym początku oraz potem jak już przedstawia ta bron jest w gorze ekranu tak leży razem z jakimś celownikiem optycznym :P narazie mnie interesuje sama szyna :) Edited June 8, 2013 by Awjo Quote Link to post Share on other sites
KapitanBomba04 Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 (edited) Primo - pisz po polsku, poprawnie (czyli duże litery, znaki interpunkcyjne, gramatyka). Secundo - swego czasu (całkiem niedawno nawet) były na Taiwangunie takie szyny do AK, obecnie są niedostępne, musiałbyś poszukać (M83 AK Rail), ewentualnie plastikowe (szukaj na Azteko) Na koniec - temat optyki masz na forum, do 150zł raczej sensownego kolimatora zamkniętego nie znajdziesz, bliżej 200 masz EoTecha od Tomekpl (w komisie poszukasz, często wystawia je w okolicach 180zł) Edited June 8, 2013 by KapitanBomba04 Quote Link to post Share on other sites
Awjo Posted June 8, 2013 Author Report Share Posted June 8, 2013 (edited) Dziękuje za odpowiedz. Ale mi bardziej zależy żeby mieć tą tylną szynę co się od boku doczepia . Edited June 8, 2013 by Awjo Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Dziękuje za odpowiedz. Ale mi bardziej zależy żeby mieć tą tylną szynę co się od boku doczepia . http://lmgtfy.com/?q=szyna+monta%C5%BCowa+do+ak Quote Link to post Share on other sites
Awjo Posted June 9, 2013 Author Report Share Posted June 9, 2013 no tak najprostsze pomysły zawsze najlepsze :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts