HerGuliwer Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 (edited) Witam Chciałbym Was zaprosić na Imprezę stylizowaną na WW2 na Podkarpaciu, okolice Tarnobrzegu. Impreza odbędzie się w terminie 29-30 czerwca 2013 r. Zgłoszenia i wszelkie info w temacie tutaj : http://forum.wmasg.p...ja-obowiazkowa/ Serdecznie zapraszam Wszystkich zainteresowanych. Pozdrawiam Edited June 9, 2013 by HerGuliwer Link to post Share on other sites
historian1970 Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Szanowny Kolego, to termin GMV W Poznaniu. A sporo ludkow sie stylizuje i na Vietnam i IIWS. Ja chetnie bym do was zawitał ale niestety nie w tym terminie, bo impreza w Poznaniu dawno zabukowana. Link to post Share on other sites
HerGuliwer Posted June 10, 2013 Author Report Share Posted June 10, 2013 Witaj Chodziło o załatwienie wszystkich formalności dlatego taka właśnie data.(Pozwolenia itd.) Niestety termin jest już pewny. Może następnym razem. W tym roku powinniśmy(przy sprzyjających okolicznościach) zrobić jeszcze jeden lub dwa historyki ale najbliższy dopiero po wakacjach. Temat postaram się wystawić odpowiednio wcześniej. pozdrawiam Link to post Share on other sites
Matt Baker Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Witaj W tym roku powinniśmy(przy sprzyjających okolicznościach) zrobić jeszcze jeden lub dwa historyki ale najbliższy dopiero po wakacjach. Temat postaram się wystawić odpowiednio wcześniej. pozdrawiam No to bierz pod uwagę, że Wielkopolskie robi II edycję "1944 - od Normandii po Orle Gniazdo" w pierwszej dekadzie Września :maniak_luzik: Link to post Share on other sites
historian1970 Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 No to bierz pod uwagę, że Wielkopolskie robi II edycję "1944 - od Normandii po Orle Gniazdo" w pierwszej dekadzie Września :maniak_luzik: I tam właśnie należy obowiązkowo się stawić. Link to post Share on other sites
Ahmed Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Matt trzeba do was wreszcie zawitać :) Link to post Share on other sites
historian1970 Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 (edited) Matt trzeba do was wreszcie zawitać :icon_smile: No ja myślę Ahmed, że w końcu po tej samej, dobrej stronie mocy się spotkamy... :icon_razz2: Edited June 18, 2013 by historian1970 Link to post Share on other sites
Recommended Posts