Bujan Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 Ciągle się borykam z tym czy brać te RK-08S od razu kupować, czy dozbierać ze stówkę+jeszcze ileś tam za batke i ładowarkę M-kę EA. Proszę o opinię. I jeszcze jeśli tą M-ka jest dobrym wyborem czy w tym sklepie za tą cenę będzie się opłacać? http://redberet.pl/p...epliki-asg.html -RK-08s http://redberet.pl/p...epliki-asg.html -M4 Naprawdę zależy mi na opinii ponieważ nie wiem czy starać się jeszcze zbierać gdzieś 300 zł, czy kupić na chilloucie te RK. PODKREŚLAM ŻE JESTEM NOWY I NIE MAM RZECZY, JAK MUNDUR CZY GOOGLE. Quote Link to post Share on other sites
czarek3579 Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Nie doradzę ci jaką broń wybrać bo się nie znam na RK boyi-a ale czytając widzę dużo dobrych opinii o tych M4 EA i nawet pisze że jest to najlepsza m4 za tą cenę. Wejdź na zbrojownię tam są tańsze, takie same modele M4. Ludzie mówią że jest dobre zgranie części, duży zasięg, szybkostrzelność i przede wszystkim chwalą super wykonanie i barwę więc jak lubisz ładne repliki w których nie trzeba dużo zmieniać to jest to broń dla ciebie. Osobiście sam też przymierzam się do kupna tej repliki ale jeszcze jestem zainteresowany replikami KWA które może i nie dorównują EA pod względem piękności ale są za to szczelne (co daje mu dużo fps na podstawowych częściach), mają gigantyczne możliwości tuningowe oraz długą żywotność (co dla mnie jest bardzo ważne by replika wytrzymała długi czas) więc czekaj na inne opinie ale w tym czasie poczytaj więcej na forum bo tam na 100% znajdziesz odpowiedz. P.S Co do gogli ja osobiście mam Bolle Cobra które są fajnie pod względem ułożenia na twarzy i dużym polu widzenia lecz jeszcze nie testowałem ich w terenie. Lecz sądzę że mogę być spokojny bo to klasa twardości B. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Bujan Posted June 13, 2013 Author Report Share Posted June 13, 2013 (edited) Dzięki za odpowiedź Czarek! No i właśnie też czytałem dużo fajnych super opinii na temat tej M-ki, już się decydowałem kupić ją w ZBROJOWNI no, ale niestety oczekują tam na dostawę i nie myślę żeby była tam w ciągu nawet miesiąca, a ja chciałbym mieć replikę gdzieś tak na wakacje więc se spojrzałem w których sklepach jest tania patrząc na dostępność i cenę w innych sklepach, więc takową znalazłem tylko w Red-berecie, plusem jest to, że mieszkam niedaleko tego sklepu, poszedłbym do niego i może dali by mi ( małą ) zniżkę. No szczerze mówiąc porównując cenę w zbrojowni nie wiem czy kupować za tą cenę co w tym sklepie. Wiem, że super replika i tak dalej, ale nie wiem czy może kupić jakąś inną, czy dobrym byłaby wyborem bo strasznie się nią jaram tylko boje się, że przepłacę. Jak myślicie? edit: A i KWA chyba jest trudno dostępne, jak by było to od razu bym kupił. ;p Edited June 13, 2013 by Bujan Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 To kwestia indywidualnych preferencji tak po prawdzie. Obie repliki są niezłe z zewnątrz i wewnątrz. W Boyi warto od razu wymienić gumkę hu, bo stockowa jest raczej czerstwa. Do EA musisz dokupić baterię i ładowarkę (w sumie do bojca też warto, ale zawsze to parę złotych zaoszczędzone). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts