damianno Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Witam , kupiłem używany kolimator ACOG i mam z nim pewien problem. Chciałem go skalibrować , lecz kręcenie regulacjami nic nie daje, kropka pozostaje w swoim położeniu. Da sie to jakoś naprawić ? Quote Link to post Share on other sites
MichaelClark Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 Acog jakiej firmy? Quote Link to post Share on other sites
damianno Posted June 15, 2013 Author Report Share Posted June 15, 2013 podobno firmy asg lecz nie moge znaleźć niczego takiego Sprzedawca mówił że dał za niego 180 zł może chodziło mu o ACM Quote Link to post Share on other sites
MichaelClark Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 A odkręcałes te nakretki do regulacji czy tylko nimi kreciles? Quote Link to post Share on other sites
damianno Posted June 15, 2013 Author Report Share Posted June 15, 2013 odkręciłem nakrętki oczywiście. Teraz spróbowałem mocniej wkręcić to poszła kropka jeszcze bardziej w prawo, znajduje sie ona przy samej ściance , odkręcanie nic nie daje. regulacja góra dół tez nie działa Quote Link to post Share on other sites
MichaelClark Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 No to najwidoczniej jest zepsuty bo miałem taki sam i jakoś mogłem regulować położenie plamki. Quote Link to post Share on other sites
Hatch Posted June 15, 2013 Report Share Posted June 15, 2013 No to Clark, rzeczywiście chłopakowi pomogłeś. Kupiłeś oczywiście ACM, czyli najzwyklejszego chinola. Najlepszym wyjściem będzie dogadanie się ze sprzedającym o zwrocie pieniędzy i odesłaniu tego badziewia. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Też uważam że odeślij szrot do sprzedawcy i proś o zwrot pieniędzy. Produkt jest uszkodzony. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts