Grauch Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 Witam, Chciałbym kupić pas nośny http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_130&products_id=4045&name=BFT_-_Zawieszenie_3-Punktowe_-_Zielony i moje pytanie jest takie czy pasuje( nie trzeba dokupywać dodatkowych uchwytów) do PJ SPR http://www.taiwangun.com/pj-spr-full-metal-long. Link to post Share on other sites
kovoko Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 (edited) Drugi link nie działa. Z zaczepieniem zawieszenia możesz mieć problem, bo tak na prawdę nie go gdzie podpiąć :icon_confused3: EDIT: Część jakiej szukasz nazywa się uchwytem zawieszenia taktycznego np. http://gunfire.pl/product-pol-1152189730-Metalowy-uchwyt-zawieszenia-taktycznego.html Edited June 17, 2013 by kovoko Link to post Share on other sites
Tomek P-ń Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 ^poprawny link: http://www.taiwangun.com/en/pj-spr-full-metal-long Link to post Share on other sites
PitBear Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 (edited) No wszystko fajnie, rozumiem, że szkoły są różne :icon_biggrin:, ale żeby zaczepić to zawieszenie (3-punktowe) z linka to raczej bardziej się przyda jakiś uchwyt do zawieszenia na RIS z przodu.... Edited June 21, 2013 by PitBear Link to post Share on other sites
FajnyNick Posted June 21, 2013 Report Share Posted June 21, 2013 Bieraj dwupunktowy, będziesz zadowolony. Link to post Share on other sites
AthEghtern Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Najlepiej kup z MIWO. Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 (edited) Zawieszenie 3-punktowe jest przereklamowane. A zawieszenie w twojej replice można zaczepić o kolbę. Choć osobiście preferuję uchwyt ASAP Edited June 24, 2013 by Obi-Wan Link to post Share on other sites
akakak Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 Bieraj dwupunktowy, będziesz zadowolony. Jednopunktowe FTW! Bedziesz jeszcze bardziej zadwolony :P Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Jednopunktowe FTW! Bedziesz jeszcze bardziej zadwolony :P Przypnij oba zaczepy w jedno miejsce - TADA! Magicznym sposobem dwupunkt zamieniłeś w jednopunkta. W drugą stronę to nie działa Link to post Share on other sites
AthEghtern Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Zawieszenie PNB-7 jest 1,2 i 3 punktowe. Link to post Share on other sites
Karczu Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Wiem że dział ,,jak zacząć" rządzi się swoimi prawami, ale czy w ogóle pojawiło się pytanie ,,jaki pas polecacie"? Nie mówiąc już o magicznych ,,patentach" sugerowanych przez niektórych. Link to post Share on other sites
MarekMac Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 (edited) Wiem że dział ,,jak zacząć" rządzi się swoimi prawami, ale czy w ogóle pojawiło się pytanie ,,jaki pas polecacie"? Nie mówiąc już o magicznych ,,patentach" sugerowanych przez niektórych. Pytanie może i głupie, ale postaw się na pozycji zielonego. Ja, na ten przykład (może i mało obyty w świecie byłem, ale nie każdy zaczyna jako proubercommando), jak zaczynałem to nie wiedziałem, że są różne pasy. Pas dla mnie to był zwykły dwupunkt, który zaczynał się przy lufie przechodził nad ramieniem czy szyją i kończył przy kolbie. Jeszcze jednopunkta mogłem sobie wyobrazić, ale takie "cyrki" jak pas 3pkt to mi sie nawet nie śniły. Edited June 27, 2013 by MarekMac Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Ja jestem wyznawcą 1-2 punktówek typu LRT Orkana, Ms3 Magpula itd.Szczyt wygody i ergonomii. Link to post Share on other sites
Karczu Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 MarekMac, właśnie doskonale rozumiałbym to, gdyby kolega wrzucił jako propozycję parciany pas do kałacha i pytał jak to zamontować. On natomiast zapytał, co jest coraz rzadsze na forum, rzeczowo, a dostał lawinę odpowiedzi typu ,,pomogę na siłę"- czyli polecania pasów tej samej jakości, byleby cokolwiek napisać i dobrze się poczuć ,,pomagając". Nawet poszły pomysły że do repliki metrowej długości najlepiej brać 1-punkt, albo kupić pas 2-pkt i nosić jako 1-pkt. Link to post Share on other sites
Render Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 A jeśli kupiłem pasek z miwo PNB 2, to rozumiem trzeba dokupić karabinki do niego? Link to post Share on other sites
Recommended Posts