Tomek P-ń Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Witam Otóż postanowiłem zrobić zakupy w ehobbyasia, lecz od kilku dni wisi przy zamówieniu status "Process shipment" - co to oznacza? Zamówienie oczekuje na załadowanie? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Na wysyłkę. Quote Link to post Share on other sites
DJanos Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Desired action: Obtain eHobbyAsia.com store credit for out of stock items and extra shipping result from the item. Mam podobne pytanie, oprocz wspomnianego komunikatu pojawil mi sie taki komentarz powyzej. Czy to oznacza, ze zamowilem przedmioty poza magazynem i oczekują na dostawę i dopiero wtedy wyślą przesylkę? Troche dziwne po w liscie kupowanych przedmiotu nic nie było, że jest out of stock. Tymczasem przelew z paypal poszedl juz tydzien temu i nadal nie ma wysylki. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Ehobby przeprowadzało się do nowej siedziby i NIC w tym czasie nie wysyłali. Było info na głównej stronie sklepu na ten temat. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts